Valling Ship Solutions

Valling Ship Solutions blev etableret i sommeren 2017 af Tomas Valling, tidligere indehaver af Valling Ship Survey og medejer af Principia North.

På baggrund af mangeårig erfaring, har vi kompetencen til at løse de fleste skibstekniske opgaver.

Vi udfører tegnearbejde, stabilitetsberegninger, syn på skibe, rådgivning om gældende regler og meget mere. Med lige stor fornøjelse løser vi opgaver af få timers varighed som længevarende mere komplekse sager.

Ydermere har vi specialiseret os i at udbyde totalkoncepter i forbindelse med indflagning, ombygninger samt nybygninger af fiskeskibe, passagerskibe og specialfartøjer i offshore branchen. Vi tilbyder således kunden en totalløsning lige fra idefasen/besigtigelse af skibet til ombygning, tilsyn samt registrering og ansøgning om besætning.

Grundet vores  brede kompetence, er vi garant for, at slutproduktet bliver optimalt samt, at der undgås unødige problemer undervejs.

Vores medarbejder ekspertise er opnået gennem mange års ansættelse hos Tomas Valling samt tidligere jobs ved Søfartsstyrelsen, klassifikationsselskaber, skibsværfter samt øvrige maritime virksomheder. Denne erfaring gør os istand til at varetage stort set alle opgaver indenfor det skibstekniske område.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en forespørgsel eller måske ønsker en opgave udført, som du ikke finder her på siden.

Ønsker du et uforpligtende møde, eller bare et godt råd, så kontakt Tomas Valling på tlf. 20201855, eller send en mail til: tomas@shipsolutions.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.