Valling Ship Solutions er et veletableret konsulentfirma indenfor den maritime branche. Firmaet er grundlagt af bådebygger og skibsingeniør Tomas Valling, som efter mere end 10 år som leder af Valling Ship Survey og Principia North, stadig oplever et behov i branchen for kvalificeret rådgivning baseret på såvel praktisk som teoretisk viden.

“Valling Ship Solutions tilbyder kvalificeret rådgivning med afsæt i hands-on erfaring og den nyeste teknologi på området til vore danske såvel som udenlandske kunder.”

Medarbejderne i Valling Ship Solutions har opnået denne erfaring gennem mange års ansættelse hos Tomas Valling samt tidligere job ved bl.a. Søfartsstyrelsen, klassifikationsselskaber, skibsværfter samt andre maritime virksomheder.

I samarbejde med Valling Ship Management, som blev etableret i 2011, tilbydes totalkoncepter i forbindelse med indflagning, ombygning samt nybygning af passagerskibe og specialfartøjer til offshore branchen, men mindre opgaver såsom krængningsprøver, tykkelsesmålinger, brandplaner og produktionstegninger udføres også.

 Valling Ship Management har desuden et Document of Compliance for drift af lastskibe samt passagerskibe, og varetager herudover bemandingsopgaver, registrering af skibe i det danske skibsregister og andre ad hoc opgaver.